Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012


Λάζαρος: "Πάρε να 'χεις!"


Το δεύτερο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την Ξάνθη όπως το περιγράφει ο ίδιος. Τι έλεγε στους συμπαίκτες του για το μαλλί. Η αποθέωσή του στα αποδυτήρια.


Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στον Παναθηναϊκό και τα δημοσιεύματα των εφημερίδων της Τρίτης ασχολούνται δικαιολογημένα με αυτόν. Στην Sportday υπάρχουν τα λόγια του ποδοσφαιριστή στου τριφυλλιού στο φιλικό του περιβάλλον αλλά και σε συμπαίκτες του στην Εθνική σχετικά με την εμφάνισή του και ειδικά για το δεύτερο γκολ.
"Κέρδισε ηρεμία η ομάδα με τη νίκη. Και αυτά τα γκολ δείχνουν ποιος είμαι!", έλεγε χαρακτηριστικά συνεχίζοντας:
"Χαίρομαι γιατί καταλαβαίνουν όλοι τις δυνατότητές μου. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό συνέχεια, αλλά είναι σημαντικό για μένα να έχουν αυτή την θετική εικόνα".
Όσον αφορά το δεύτερο γκολ, τόνιζε:
"Μου κόβει ωραία ο Σισοκό και βλέπω ότι ο αμυντικός περιμένει. Παρατηρώ ότι υπάρχει χώρος και σκέφτομαι να πετάξω την μπάλα. Κάνω το σπριντ και λέω "δεν υπάρχει περίπτωση να με κόψει".
Προχωράω, τον αφήνω πίσω, σταματάω λίγο για να δω την εστία και "πάρε να 'χεις!".
Σχετικά με τον... περίφημο πανηγυρισμό με το μαλλί, υπογράμμιζε ότι ξέσπασε γιατί "έχει χαθεί ο σεβασμός. Να ασχολούνται με τη μπάλα και όχι με το μαλλί μου". Σημειώνεται ότι μετά τη ρήξη χιαστού που έπαθε, αποφάσισε για γούρι να αφήσει το μαλλί του να μεγαλώσει, κάτι που προκαλεί ειρωνικά σχόλια αντιπάλων οπαδών.
Όπως ήταν λογικό, μετά την αναμέτρηση ο Λάζαρος γνώρισε την αποθέωση στα αποδυτήρια από τους συμπαίκτες του και όχι μόνο. Εκεί βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, και αφού συνεχάρη όλη την ομάδα για τη νίκη, στάθηκε μπροστά στον σκόρερ του αγώνα:
"Μπράβο Λάζαρε για την εμφάνισή σου και τα γκολ που πέτυχες", του είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου