Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012


Μάχη για Κονσεϊσάο, δυσκολεύει του Πάντιτς


Δεν απάντησε ο Πάντιτς, την τετάρτη ξεκαθαρίζει στην ΑΕΚ για προπονητή


Στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχουν στρέψει την προσοχή τους οι διοικούντες την ΑΕΚ, καθώς έχουν καταλήξει πως ο πορτογάλος είναι ο ιδανικός διάδοχος του Βαγγέλη Βλάχου μετά τις αρνήσεις των Αναστασιάδη και Δέλλα.
Το πρόβλημα φυσικά είναι το συμβόλαιο του Κονσεϊσάο με την Ολανένσε, που δεν θέλει να χάσει τον προπονητή της στην αρχή της σεζόν και ο πρόεδρός της  Ισιντόρο Σόουζα προσπαθεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του συλλόγου.
Οι επαφές της ΑΕΚ με την πορτογαλική ομάδα είναι διαδοχικές σήμερα, γεγονός που επιβεβαιώνει και ο Τύπος της Πορτογαλίας. Συγκεκριμένα νέο δημοσίευμα της A' Bola αναφέρει πως η Ενωση είναι διατεθειμένη να πληρώσει ένα μικρό ποσό ως αποζημίωση για να αποσπάσει την ελευθερία του Κονσεϊσάο.
Στην ΑΕΚ ευελπιστούν πως η πίεση του ίδιου του Κονσεϊσάο προς την Ολανένσε θα έχει θετικά αποτελέσματα και πως τελικά θα βρεθεί η χρυσή τομή και να έλθει στην Ελλάδα ο πορτογάλος για να καθίσει στον πάγκο της Ενωσης.
Την ίδια ώρα, απομακρύνεται η περίπτωση του Μίλινκο Πάντιτς. Ο σέρβος τεχνικός ζητάει εγγυήσεις για τα χρήματα, που του προσφέρει η Ενωση, ενώ φέρεται να έχει ζητήσει και ένα αρκετά μεγάλο ποσό της προσφοράς ως προκαταβολή.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν προσηλωθεί στο ζήτημα του Κονσεϊσάο, όπου οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα, και όλα δείχνουν πως το ενδιαφέρον για τον Πάντιτς ολοένα και ατονεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου