Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012


"Κληρονόμησα από Ζοτς... ". Πολλά;

Στη νέα προσπάθεια που θα κάνει φέτος στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Αργύρης Πεδουλάκης...


Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης στο XANIA SPORT FM 90.5:
Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι μία ιδιαίτερη ομάδα με ιστορία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πήρα μία σημαντική όσο και δύσκολη κληρονομιά από τον κ. Ομπράντοβιτς και μάλιστα σε δύσκολες καταστάσεις για τη χώρα και τον αθλητισμό. Ο Παναθηναϊκός οφείλει και με αυτά τα νέα δεδομένα να κινηθεί σε υψηλό επίπεδο σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, αλλά θα προσπαθήσουμε με την τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί από το παρελθόν. Η πρώτη ύλη υπάρχει, τα παιδιά έχουν κίνητρο. Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα στην προετοιμασία και με τις προσθήκες παικτών μέχρι και την τελευταία στιγμή, αλλά σφυρηλατείται μία νέα ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε για ένα νέο και μεγάλο Παναθηναϊκό».
Για τους παίκτες που έφυγαν: «Κακά τα ψέματα. Το μπάσκετ έχει φύγει από την ελληνική εσωστρέφεια. Τα παιδιά που έφυγαν από τον Παναθηναϊκό το επέλεξαν. Δε μπορούσαμε με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν να τους κρατήσουμε».
Για τους Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Στηριζόμαστε σε αυτά τα δύο παιδιά. Είναι ο συνδετικός κρίκος με την προηγούμενη ομάδα των μεγάλων επιτυχιών. Η αλήθεια είναι ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε αρκετά χρήματα σε μία δύσκολη περίοδο, αποδεικνύοντας ότι η οικογένειά του παραμένει και είναι συνυφασμένη με το θαύμα που λέγεται Παναθηναϊκός και έχει συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου