Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012


Αραμπατζής: Λάθος η νοοτροπία της διοίκηση



Τα μηνύματα πρωταθλητισμού που έστελνε η διοίκηση της ΑΕΚ "φόρτωσαν" με άγχος τους νεαρούς παίκτες, σύμφωνα με τον Γιάννη Αραμπατζή.
O γκολκίπερ της Ενωσης μίλησε για τη διαδρομή του στην ομάδα, την ήττα στην Τούμπα, την επόμενη μέρα, αλλά και τους λάθος χειρισμούς της διοίκησης.

Αναλυτικά:

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ από το 2002: "Όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα, από μόνο του αυτό αποτελεί κίνητρο. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά και να περιμένεις την ευκαιρία. Πήρα πολλά, δούλεψα με καλούς τερματοφύλακες. Στα βαθιά έπεσα με τον κ. Μπάγεβιτς. Ευτυχώς που ήταν. Δεν ξέρω αν θα μου δινόταν ευκαιρία να παίξω. Με έβαλε στο Καραϊσκάκη και θέλει κότσια για να βάλεις έναν άπειρο τερματοφύλακα σ' ένα ντέρμπι. Είχα μάθει πολλά απ' όλους τους τερματοφύλακες που πέρασαν. Ο Σορεντίνο ήταν πολύ σταθερός. Μου άρεσε η ηρεμία και η σταθερότητά του. Πρότυπό μου ήταν ο Ατματζίδης. Τον πρόλαβα στην ΑΕΚ. Δουλειά και μόνο δουλειά ήταν η συμβουλή του".

Για τα στοιχεία στο παιχνίδι του: "Είμαι ηπίων τόνων. Δεν έχω έντονο χαρακτήρα. Ισως πρέπει να τον αποκτήσω γιατί χρειάζεται σε ορισμένα παιχνίδια. Προσπαθώ να το βελτιώσω κι αυτό στο παιχνίδι μου".

Για το γκολ του ΠΑΟΚ: "Πολύ δύσκολη και γρήγορη φάση. Το είχαμε πει να μην αφήσουμε τον Αθανασιάδη ελεύθερο στην περιοχή. Έγινε σέντρα γρήγορη, γρήγορη κίνηση του επιθετικού. Ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσω. Μετά το ματς που μίλησα μαζί του, μου είπε ότι πήρε περίεργη τροχιά η μπάλα. Πίστευε ότι με τα φάλτσα που πήρε η μπάλα θα πήγαινε έξω".

Για την αδυναμία της ΑΕΚ να πάρει αποτέλεσμα: "Σίγουρα στοιχίζει αυτή η φάση, αλλά δεν μπορούμε κι εμείς να βάλουμε γκολ μπροστά. Όλα τα ματς τα έχουμε χάσει στο ένα γκολ διαφορά. Αν δεν βάλεις γκολ δεν παίρνεις βαθμούς. Πρέπει να σκοράρουμε… Δυστυχώς φέτος είναι πολύ περίεργη η κατάσταση που ζω φέτος".

Για την τακτική του Λίνεν: "Αυτό που προσπάθησε να κάνει ήταν να φυλάξουμε την εστία μας να μην κάνει ο ΠΑΟΚ ευκαιρία. Σε κάθε παίκτη ατομικά είπε πώς να μαρκάρει, οι παίκτες το κατάλαβαν και είχαμε καλή λειτουργία. Κάναμε και μια δυο αντεπιθέσεις στο α' ημίχρονο, όμως δεν βγήκε κάτι καλό".

Για τις διαφορές Λίνεν-Βλάχου: "Ο,τι έχει περάσει, έχει περάσει. Δεν μπορώ να μιλήσω για τον προηγούμενο προπονητή. Είναι νωρίς ακόμα όμως να τους συγκρίνουμε. Παίξαμε ένα ντέρμπι και προσπαθήσαμε να μην ηττηθούμε. Με άλλη φιλοσοφία θα παίξουμε με τον Πλατανιά".

Για το ματς με τον Πλατανιά: "Θέλουμε μια νίκη για να ανέβουμε ψυχολογικά. Έχουμε κάνει καλά ματς, αλλά δεν μας κάθονται τα αποτελέσματα. Ελπίζω την Κυριακή η ομάδα να κάνει μια νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία μας".

Για το αν λείπουν παίκτες τύπου Δέλλα-Λυμπερόπουλου: "Λείπουν παίκτες τύπου Δέλλα-Λύμπε για να σε ανεβάσουν στο γήπεδο. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ρίξει παιδιά στα βαθιά και τους λέμε παίξτε μπάλα και κερδίστε. Δεν είναι έτσι. Το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο άθλημα. Αν δεν έχεις εμπειρίες και δεν έχεις κάνει την κατάλληλη δουλειά δεν μπορείς να πετύχεις".

Για την αντιμετώπιση από τους διοικούντες: "Υπήρχε λάθος νοοτροπία. Βέβαια έφυγαν πολλοί δεν το περιμέναμε. Η ομάδα έπεσε σε θέμα ποιότητας. Οι διοικούντες έπρεπε να μπουν και να μας πουν, πάμε να δουλέψουμε και να παλέψουμε κι όχι να λένε πάμε για πρωτάθλημα, πάμε για πεντάδα".

Για το αν θα σωθεί η ομάδα: "Πιστεύω πως ναι".

Για τις γκρίνιες που έχουν ακουστεί για το συμβόλαιο του: "Ηθελα να παίξω στην ΑΕΚ, ήθελα να γίνω βασικός σε μια μεγάλη ομάδα. Οταν άλλοι έπαιρναν τεράστια ποσά, εγώ έπαιρνα 40.000 ευρώ. Ακόμα και φέτος δεν με υπολόγιζαν για πρώτο. Ήθελα να αποδείξω ότι αγαπάω την ΑΕΚ και ήθελα να μείνω στα δύσκολα".

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα: "Αν αλλάξουν τα διοικητικά θα αλλάξουν τα πράγματα και στο γήπεδο. Και για μένα εύχομαι ό,τι καλύτερο. Επηρεάζει η διοικητική αστάθεια γιατί δεν σκέφτεσαι μόνο το αγωνιστικό. Όταν απελευθερώνεσαι αποδίδεις καλύτερα. Το βλέπουμε στον ΠΑΟΚ, που μπήκε επενδυτής κι απελευθερώθηκαν οι παίκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου