Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012


Αλλαξαν (όπως φαίνεται) τα κόζα

Είναι γνωστό στην ΠΑΟΚτσήδικη πιάτσα ότι εδώ και καιρό δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν προσπαθήσει να προσεγγίσουν τον νέο ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη.


Και παλιοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και παράγοντες, αλλά και δημοσιογράφοι. Για να συμβεί ό,τι συμβαίνει πάντα. Τι;
Προσεγγίζουμε τον νυν, φιλάμε χεράκι, υποσχόμαστε βαθιά ποταγή και αφοσίωση και σκίζουμε τον τέως ως ανίκανο και αποτυχημένο, στον οποίο φυσικά είχαμε υποσχεθεί το ίδιο επίσης. Και τα πρόσωπα στην ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια είναι γνωστά. Και τους γνωρίζουν απέξω και ανακατωτά όλοι και βέβαια οι οργανωμένοι οπαδοί. Αυτήν την εποχή στον ΠΑΟΚ υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Ολοι αυτοί που δεν είναι περισσότεροι απο μία ντουζίνα δεν μπορούν να προσεγγίσουν τον νέο ιδιοκτήτη. Και αυτό οφείλεται στον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη που συνειδητά έχει ρίξει τοίχο και δεν επιτρέπει σε κανέναν να πλησιάσει. Εχει βάλει ανθρώπους να... αγοράζουν, έχει κάνει ήδη τις πρώτες του εκτιμήσεις και έχει ήδη τσεκάρει ακόμη και το ίδιο το προσωπικό που εργάζεται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και όμως αυτό είναι το πιο χαρμόσυνο γεγονός τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ.
Ολοι οι προηγούμενοι μετά τη διοίκηση Παντελάκη με δική τους απόφαση ή διότι έτσι υπαγόρευε το σύστημα συνεργάζονταν και είχαν πάνω από το κεφάλι τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Και το φαινόμενο αυτό έγινε ιδιαίτερα έντονο και αισθητό επί Ζαγοράκη και Βρύζα.
Ούτε και αυτοί κατάφεραν να διώξουν τον βραχνά. Και όποιος έχει αμφιβολίες ας ρωτήσει τον ίδιο τον Βρύζα που το βίωσε σε βαθμό κακουργήματος, βλέποντας να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου (είτε εντός γραφείων είτε εκτός) ακόμη και δημοσιογράφοι. Η τακτική Σαββίδη λοιπόν (μέχρι τώρα) έχει αλλάξει τα κόζα. Και όλοι αυτοί τρελαίνονται βεβαίως-βεβαίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου