Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012


Λίνεν: "Στήριξη στους παίκτες μας"

Ο Έβαλντ Λίνεν πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και δήλωσε πως υπάρχει ποιότητα στην ΑΕΚ, που έχασε βαθμούς σε προηγούμενα ματς παρότι έπαιξε καλά.

Σε ρυθμούς Λίνεν κινούνται όλοι στην ΑΕΚ, μετά την ανακοίνωση του Γερμανού προπονητή για 1+1 χρόνο, ο οποίος όπως δήλωσε στο Sport24.gr πως βλέπει την Ένωση ως μία τεράστια πρόκληση στην καριέρα του.
Τα ξημερώματα της Πέμπτης, λίγο μετά τις 1:25, ο έμπειρος τεχνικός πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και λίγο αργότερα συναντήθηκε με τον Ανδρέα Δημητρέλο, μετά από δική του απαίτηση.
"Υπάρχει ταλέντο, αλλά χρειάζεται στήριξη"
Ευγενικός όπως πάντα, παρά το περασμένο της ώρας, μίλησε στις κάμερες που τον περιμένανε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, τονίζοντας πως ανυπομονεί να γνωρίσει τους παίκτες του.
"Εγώ δεν κοιτάζω τις πιθανότητες, αλλά κοιτάζω τις προοπτικές που υπάρχουν. Υπάρχουν κάποιοι νέοι παίκτες στην ομάδα, αλλά έχει και κάποιους έμπειρους. Χρειάζεται δουλειά γιατί υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν.
Δεν έχω δει από κοντά τους παίκτες, μπορώ να πω μόνο όσα έχω δει σε βίντεο, αλλά μπορώ να κρίνω έτσι την ποιότητα τους", είπε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι: "Αυτό που μπορώ να πως είναι πως παρότι η ομάδα έχει κάνει ήττες, ήταν στο ένα γκολ. Αυτό οφείλεται σε πολλές παραμέτρους. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι δεμένος με την ομάδα, αλλά αυτή η τρέλα πρέπει να βγαίνει θετικά. Είναι νέοι παίκτες και χρειάζονται στήριξη. Το σημαντικό είναι να διορθώνουμε τα λάθη που κάνουμε".
Αξίζει να σημειωθεί πως ο νέος τεχνικός του δικεφάλου, σήμερα Πέμπτη (11/10) θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση, ενώ όπως προκύπτει από την ΠΑΕ, την Παρασκευή (12/10) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου