Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012


"Ασπίδα" Βλάχου σε Αρκούδα και Κουτρουμπή


Στην φάση που κέρδισε ο ΟΦΗ την Κυριακή το πρώτο πέναλτι φέρει ευθύνη ο Κουτρουμπής με την… άτσαλη απομάκρυνση του, ενώ στην φάση του δεύτερου ο Αρκούδας με το αχρείαστο τάκλιν του πάνω στον Σίσιτς.
Οι δύο νεαροί παίκτες μετά το τέλος του αγώνα στο Ηράκλειο δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση, αφού γνώριζαν ότι έφεραν ευθύνη για τα δύο εις βάρος της ΑΕΚ πέναλτι στο πρώτο 45λεπτο.
Η σημερινή κουβέντα στα Σπάτα και η στάση του Βαγγέλη Βλάχου απέναντι τους, τους έδειξε πάντως ότι ο προπονητής δείχνει να τους στηρίζει. Άλλωστε, ο Βλάχος δεν έχει την πολυτέλεια να απαξιώσει τον βασικό (και πιο σταθερό) στόπερ του και τον βασικό δεξιό μπακ του (έχει ξεκινήσει στα 3 από τα 4 ματς πρωταθλήματος). Η στήριξη του Βλάχου σε Αρκούδα – Κουτρουμπή, για τους οποίους είχε εισηγηθεί την απόκτηση τους το καλοκαίρι, δείχνει ότι ο τεχνικός της ΑΕΚ ποντάρει πολλά πάνω τους.
Κάτι που είπε και στην σημερινή ομιλία του στα Σπάτα αφού εστίασε τις παρατηρήσεις του στους δύο (όπως και σε άλλους) αναφέροντας ότι ξεκίνησαν πολύ καλά το πρωτάθλημα και ότι θέλει να δει ξανά εκείνη την πολύ καλή εικόνα. Και η ΑΕΚ από την στάση του Βλάχου προς τους δύο βασικούς παίκτες του, έχει να αποκομίσει μόνο… κέρδος στην συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου